Hogyan tudsz segíteni?

A 2022-es romániai népszámlálás tétje nekünk, magyaroknak különösen nagy, hiszen fontos jogainkat veszíthetjük el, ha nem töltjük ki mindannyian a kérdőívet. Te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy ne mutassuk magunkat kisebbnek, mint amekkorák valójában vagyunk. A következő hónapokban kétféleképpen segíthetsz:

Népszámos
Jelentkezz „népszámos” önkéntesnek! Segítsd az online kitöltést 2022. március 15. és május 15. között!
Tudj meg többet és regisztrálj!
Számlálóbiztos
Csak a magyar számláló a biztos. Jelentkezz a polgármesteri hivatalban, hogy akár a terepen is dolgozhass a lekérdezés időszakában!
Tudj meg többet!

Légy képben, hogy másokat is képbe hozhass: iratkozz fel a hírlevelünkre!

A népszámlálással kapcsolatban sokféle tévhit és félreértés van a köztudatban. Közös érdekünk, hogy ebben rendet tegyünk. A hírlevél az egyik leghatékonyabb eszköz a kezünkben, mert a segítségével gyorsan és rendszeresen oszthatunk meg egymással pontos és fontos információkat.

Minél több olyan tagja lesz a közösségünknek, aki megbízható tudással rendelkezik a népszámlálásról, annál eredményesebb lehet a magyar részvétel.

Legyél Te is a nagykövete a népszámlálás ügyének! Iratkozz fel a hírlevelünkre, cserében ígérjük, nem fogjuk „szétspammelni”, azaz levélszeméttel megtölteni a postaládádat: mindig csak a legfontosabb tudni- és tennivalókról küldünk neked e-mailt.

Kapcsolódj be a híráramba, légy jól értesült, hogy másoknak is segíthess!

Elakadtál?